Grondverzet

Grondtransport

Beco kiepers
Beco kippers

Hiervoor hebben wij combi-dumpers met een laadvermogen van ongeveer 22 ton.

Midi-kraan

Midikraan bij beschoeingswerkzaamheden
Midikraan bij beschoeingswerkzaamheden

De midi-kraan heeft een eigen gewicht van 8 ton en staat op rubberen rupsen. Dit heeft als voordeel ten opzichte van stalen rupsen geen beschadiging aan erfverharding of wegen. Ook hebben wij er diverse bakken bij, zoals een palletvork, puin-, 30 cm-, 60 cm-, 150 cm- en kantelbak.

14-tons rupskraan

Doosan rupskraan
Doosan 14-tons rupskraan

Deze kraan is 14 ton en heeft stalen rupsen van 90 cm breed. Wij hebben er diverse bakken bij, waaronder een palletvork, stenenklem, puin-, 30 cm-, 80 cm-, 180 cm- en kantelbak.

De kraan is uitermate geschikt voor het schonen van uw sloten, omdat er allerlei mogelijkheden zijn om het slootvuil weg te leggen. Het kan op de kipper geladen worden, overgedraaid worden, op hopen gelegd worden of gewoon in het talud. Voordeel van deze kraan is dat er vrijwel geen insporing of beschadiging is. Dit wordt voorkomen door de brede stalen rupsen.

Mobiele kraan

kraan
Doosan 14-tons mobiele kraan

Deze kraan is 14 ton en heeft stalen brede banden van 65 cm breed. Wij hebben er diverse bakken bij, waaronder een palletvork, sorteergrijper, stenenklem, puin-, 30 cm-, 80 cm-, 180 cm- en kantelbak.

De kraan is uitermate geschikt voor het schonen van uw sloten, omdat er allerlei mogelijkheden zijn om het slootvuil weg te leggen. Het kan op de kipper geladen worden, overgedraaid worden, op hopen gelegd worden of gewoon in het talud.

Terug naar boven.